Wil jij je ervaring delen met andere mensen? Schrijf dan nu een reactie in mijn gastenboek!

Reacties

Doopjurk voor Joël

Reinike 01-11-2019
Wat waren wij blij dat we lastminute een doopjurk konden uitkiezen omdat de familie doopjurk in een verhuizing was kwijt geraakt. Zo'n mooie jurk. Nogmaals heel erg bedankt!

Op maat gemaakte doopjurk

Familie de Rooij 03-07-2018
Christine heeft van de sluier een prachtige doopjurk gemaakt. Alles volledig op maat en naar wens en Christine heeft ook originele ideeën. De communicatie verliep geweldig en de jurk was zeer snel gereed. Tevens de jurk mooi ingepakt met een aangename geur. Niets minder dan geweldig! Hartelijk dank.

Doopjurk Roos

Marjon 18-01-2018
Zo snel zo’n mooie jurk geleverd, we zijn er ongelooflijk blij mee! Op naar 4 februari als onze kleine meid wordt gedoopt! Nogmaals dank je wel Christine!

Doopjurk

Jessica 22-11-2017
Christine, heeft een prachtige jurk voor ons gemaakt. Ik wist niet wat ik wilde, door foto's te sturen via mail waren we er snel uit. De jurk super snel gemaakt en verzonden. Superrrr tevreden. Nogmaals bedankt Christine!

trouwjurk naar poppenjurk

Irma Klaassen 07-03-2017
Mijn ouders zijn 56 jaar geleden getrouwd en na de verhuizing kwam de jurk tevoorschijn.
Ik heb aan Christine gevraagd of ze er een poppenjurk van kon maken, en dat kon ze.
De communicatie ging goed, ze hield me op de hoogte en vroeg of het naar mijn zin was d.m.v foto's en vragen via de mail.
Het jurkje is erg mooi gemaakt en op een pop, met een pruik die op mijn moeder haar haar lijkt, en de sluier erbij, ik ben erg tevreden met het resultaat, Christine bedankt ervoor.

Doopjurk Feline voor onze Feline

Ellis 19-09-2016
Christine, langs deze weg nogmaals heel erg bedankt voor je snelle service, je vriendelijkheid en de zelfgemaakte, mooie doopjurk!

Doopjurk Feline

Lineke van Dalen-de Geus 03-03-2016
Ontzettend bedankt voor de prachtige doopjurk genaamd Feline. De jurk is prachtig. Onze dochter zal er erg mooi uitzien met de doopdienst! Goede en snelle service ook.

Doopjurk Anne Lynn

Hulya 04-12-2015
Super mooie doopjurk, muts en kroon ontvangen! Echt een aanrader

Doopjurk Levi

Aframya 19-11-2015
De jurk is super mooi geworden! Ik wou de jurk graag wat aangepast en Christine heeft een nieuwe jurk, mutsje en gepersonaliseerde kroon gemaakt! Contact verliep heel goed via de mail en ik zal iedereen aanraden om hier een doopjurk te bestellen!

Doopjurk

Johanna 05-10-2015
Een erg mooie doopjurk de Christina leah heeft ze voor ons gemaakt.
Alles is in goed overleg gegaan en daarom hebben we ook precies wat we wilden.
Bedankt Christine.
1 | 2 | 3 >>

Nieuw bericht